Баркод скенери, Мобилни компютри и Етикетни принтери от БЕТА ПОС - ООД
Избери валута
Количка за пазаруване Количка за пазаруване
в момента има:
0 артикула

Новини

Мобилен Принтер ZEBRA EM220II е съвместим с най-новите смартфони и таблети от Apple, Android и Windows Mobile чрез Bluetooth и позволява на ...
Подсещане: Мобилните принтери Zebra QL 220 Plus и QL 320 Plus ще бъдат спрени. Новите заместници на тези мобилни принтери са QLn220 и ...
Серията Zebra 105SL принтери ще бъде спряна от производство. Нейн заметник е новата серия Zebra 105SLPlus™ принтери.
Серията Zebra GT800 принтери са достъпни, гъвкави и лесни за употреба. GT800 са подходящи при ниско до средно натоварване (термо ...
Новият Zebra QLn420 мобилен принтер: удароустойчива конструкция и интелигентен дизайн за тежки и взискателни условия на ...

Начало  »  Новини  »  Новини

Мобилен Компютър МM3 от M3 Mobile

MM3
Мобилният компютър ММ3 е създаден за indoor и outdoor клавиатурни и touch апликации включителино складове, магазини, дистрибуции, комунални услуги и други. ММ3 притежава обширен набор от екстри и в също време е по заздравен/удароустойчив от своят предшественик.

Както всички устройства от продуктовото портфолио на М3 Mobile така и Мобилният Компютър ММ3 е преминал през най-строги изпитания за да осигури най-ниски разходи за бъдеща подръжка. С нивото си на защита IP65 MM3 е много добре защитен от прах и течности, а също така издържа на многократни изпускания от 1.8 метра и работи при температура от -20 до 50. В продължение ММ3 използва последни технологии включиено: WiFi 802.11 a/b/g WLAN, 3G и Bluetooth.

"Ние искаме да представим продукта ММ3 в нашето портфолио, който реализира очакванията на нашите клиенти за удароустойчивост, надеждност и достъпен ръчен мобилен компютър" коментира CH Kang, главен маркетинг мениджър в М3 Mobile. "ММ3 е създаден за indoor и outdoor апликации. С неговите комуницационни опции и заздравеност/надеждност, той надминава търсенето покривайки нуждите на крайните потребители за надежден хардуер осигуряващ непрекъснат контакт с крайните клиенти и това гарантира приключването на работа на време всеки път."

ММ3 е построен на модулен дизайн, което позволява конфигурирането му до специфичните нужди на крайният потребител. "Стартирайки от базов модел, с помоща на нашите дистрибутори крайните потребители могат да подберат правилната конфигурация за нуждите на дадена апликация" - обяснява Bryan Kim мениджър по продажбите в М3 Mobile. "От раличните опции на клавиатури и комуникации, цветна камера, 1D, 2D или Long Range баркод скенер, дистрибуторите могат да помогнат за правилният избор на конфигурация, така че да покрият индивидуалните бизнес нужди и така да предотвратят нуждата от закупуване на допълнителни екстри, който не биха били необходими."

Всички М3 Mobile компютри се предлагат напълно окомплектовани, така че да могат да бъдат приведени в експлоатация, където ММ3 също не прави изключение. Клиентите получават 2 броя батерии и кредъл за зареждане с цел да се намали максимално времето за зареждане и да се увеличи продуктивността.

Ние сме много развълнувани от ласнирането на новият ММ3 Моблен Компютър. Посредством свойте дистрибутори ММ3 предлага едно много атрактивно предложение съчетаващо надеждност и конкурентна функционалност, както и достъпна цена, едно от основните преимущества на днешния пазар.

Вижте още

PS-800
BitaTek
PS-800
Здравият и ергономичен BitaTek PS-800 е най-добрият ръчен CCD баркод скенер в съотношение цена/качество в неговия клас. Този CCD баркод скенер работещ на средно-разстояние замества традиционните лазерни баркод скенери и то на по-ниска цена. PS-800 е замислен като баркод скенер с широчина на сканиране до 120мм и 100 импулса на секунда. Също така може да се добави и USB interface за по-добро и бързо сканиране.

Най-търсеното

M3 T
M3 Mobile
M3 T
M3 T (от M3 Mobile) е индустриален мобилен компютър от най-висок клас IP65 подходящ за интензивна работа при складови операции. Мобилният компютър е оборудван с: операционна система Microsoft Win CE 5.0, 800Mhz процесор, вграден 1D баркод скенер, Wireless LAN, Bluetooth, 2x 4800mAh Batteries, Cradle, PSU и 3x Stylus.

Анкета

Как оценявате информацията в този портал?
Повече от идеална
Полезна е
Има какво да се желае
Общо гласували:: 1869
:: Начало :: За нас :: Продукти :: Решения :: Новини :: Въпроси :: Контакти ::
:: Сервиз :: Дистрибутори :: Ценова листа :: Условия за ползване :: Как да поръчам :: Начин на плащане :: Форум ::
Copyright www.betapos.bg
All rights reserved.
Темплейти